Hey! Welcome Dude!

sign

Yahh!!!

Welcome back to the blog world dude!!!

Hahahahahaha!!!! =D

Tanggal 12 – 2 – 2011 kurang lebey 5:15 AM aku launching blog nih!!!

Dah lama aku tinggal arena blogging.

Tetibe macam nak blogging balik.

Maybe masa tu tak tahu apa nak tulis kan.

So, kali ni aku nak santai je menulis.

Nak cerita tentang hidup seharian ni, kawan-kawan, sekeliling aku.

A-Ha!! Better lebih kepada santai dan isu-isu serius kadang-kadang!

Rasanya kena bukak buku balik ni tentang blogging. Maklum laa dah lama tinggal.

Hehehe…

Tamau laa melalut panjang-panjang.

Apa-apa pun tunggu next posting.

Chaww!!! =D

Advertisements
This entry was posted in welcome and tagged . Bookmark the permalink.

9 Responses to Hey! Welcome Dude!

  1. nabil says:

    welcome tooooooooooo goooblog!!
    keep in touch ya….frequently come visit my blog ya

  2. Ngahahaa… perghhh.. Nabil rumate ku jadi pem-follow aku yang 1st! hehehe… ok nab, aku ikot ke mane je..ngahahaha

  3. nabil says:

    he..lom 4low la..heee

  4. hahaha.. kire ko org 1st baca blog aku ni..hehehe…

  5. nabil says:

    amin..moga jodoh kita kekal

  6. hafizan89 says:

    woooohhh…. blog….

  7. nabil: hehehee….. jodoh??

    fizan: sila ajar saya ber-blogging. 🙂

  8. Ahn says:

    takde button follow cmne nak follow.lol huhu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s