Woahh!! Goodluck kawan-kawan!!!

Yeahh! Bangun pagi terus blogging! Hehehe….. Bukan ape, sebab sebelum tidur semalam aku download dokumentari dari NatGeo, jadi aku tak shut down la laptop biar terbuka camtu je. Sekarang mood dokumentari laa… Haahaha..

Hari ni Sabtu. Pukul 3 petang ada kuiz Innovation Management. Hahaha… Mentol dalam gambar kat atas tu melambangkan Innovation laa tu.. Hahaha!!! =D

Ok, nak wish kawan-kawan yang bakal jawab kuiz hari ni good luck ok! 10 markah beb kuiz hari ni! Banyak tu! Soalan dia pulak dah macam soalan midterm test lagi. Ok la tak nak bebel panjang-panjang, nak mandi pastu study sikit lagi sebelum pegi jawab kuiz petang nanti. Sekali lagi, goodluck kawan-kawan semua! =)

Advertisements
This entry was posted in examination and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to Woahh!! Goodluck kawan-kawan!!!

  1. Ahn says:

    tu bkn gmba tgn kau tu! aha
    nsb baik dah setel~ aha..
    slmt tido ptg~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s