Salam Maulidur Rasul untuk kawan-kawan~~ =)

As-salam kawan-kawan… =)

Hari ni selasa bersamaan dengan 12 Rabiulawal 1432 Hijrah. Hari keputeraan junjungan besar pemimpin yang paling unggul, Nabi Muhammad S.A.W. Jadi, hari ni adalah hari cuti umum untuk sebahagian besar negeri-negeri di Malaysia. Jadi, UniKL-BMI pun cuti sekali laa kan….

Hmmm… Post ni takde yang menarik pun, cuma aku nak ingat balik apa yang aku dah buat untuk semester ni. Sekarang ni dah masuk minggu ke-6 dalam kalendar akademik UniKL. Maksudnya ada 8 minggu lagi untuk present FYP aku. Hmmm…. So far aku rasa ok kot. Tak leh nak cakap banyak pasal perkembangan projek aku tu. Mesti ada yang nak tau tajuk kan?? Hahaahaha… OK lah. Tajuk FYP aku tu NEW GENERATION ATTENDANCE SYSTEM USING RFID.

Ngahahaahah~ Takde kena mengena langsung gambar kat atas dengan projek aku.. ;p

Macam aku tulis kat atas tu, aku tak nak cite sangat progress projek aku ni. Kalau sikit-sikit tu boley laaa.. Hehehe.. Nanti kalau siap aku masukkan kat blog ni.

Aku harap sebelum minggu ke-10 aku dah siapkan laa projek ni pastu dah boley siapkan thesis pulak. Ok la, wish me luck ok kawan-kawan! 🙂

Advertisements
This entry was posted in study. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s