Category Archives: inspirasi

KETENTERAAN : MENGHADAPI ANCAMAN SINGAPURA

Salam kawan-kawan. Kita jumpa lagi di post terbaru. Ok, ada satu artikel ni yang menarik hati aku. Aku rasa rakyat Malaysia patut baca ni. Mungkin boleh sedarkan kita. Artikel ni tahun 2000 dahulu. Maksudnya 11 tahun yang lalu. Masa tu … Continue reading

Posted in angkatan tentera malaysia, inspirasi, military | 6 Comments

Yahh… “ADA BERANI” macam dia?

Aku tahu rata-rata yang baca atau terbaca blog ni mesti benci KJ kan? Hahahaha. Tak pe la, itu pendapat masing-masing.  Walau macam-macam kontroversi yang dia hadapi, tapi bagi aku dia sorang yang berani, hebat dan berkarisma. Memang manusia tak lari … Continue reading

Posted in inspirasi, military | 6 Comments